Vie #kaveritpoluille, voita paikka Helsinki City Trailille!

Tämänkeväisen Bodom Trailin palautekyselyssä tiedusteltiin osanottajien kiinnostusta polkujuoksukouluun, jos sellainen järjestettäisiin omalla paikkakunnalla. Selvästi yli puolet vastaajista ilmaisi vahvan kiinnostuksensa, ja lopuistakin suurin osa sanoi ehkä.

Kyselyn tuloksesta innostuneena Helsinki City Trail, Bodom Trail ja Trailrunning.fi julistavat kampanjan, jossa haastamme polkujuoksussa jo vauhtiin päässeet harrastajat viemään kavereitaan lenkille poluille. Kampanjan tavoitteena on edistää polkujuoksun harrastamista Suomessa, mikä on myös kampanjan taustatahojen toiminnan tarkoitus. Nyt kutsumme mukaan samalle asialle aktiiviset polkujuoksijat ympäri Suomen.

 

DSC08819

Helsinki City Trailin yhteislenkillä Paloheinän metsissä syksyllä 2015

KAMPANJAN PERIAATTEET

  1. Lue tästä ohjeet yhteislenkin järjestämisestä, jotka on kerätty Bodom Trailin ja Nuuksio Classicin lenkkien kokemusten perusteella.
  2. Kutsu kaverisi polkulenkille. Houkuttele erityisesti sellaisia kavereita, jotka ovat vasta oman polkunsa alussa.
  3. Jos haluat hoitaa homman isommin, laita avoin kutsu somessa. Jos kaipaat tukea, järjestä lenkki yhdessä jonkun toisen polkujuoksuaktiivin kanssa.
  4. Ota lenkiltä kuva, jaa se Facebookissa tai Instagramissa tunnisteilla #kaveritpoluille ja #helsinkicitytrail. Kerro tagit myös lenkillä mukana olleille. Lisäksi kuviin voi merkitä #polkujuoksu ja oman paikkakunnan tai lenkkipaikan, niin myös satunnaiset polkujuoksun etsijät voivat bongata ne.
  5. Kerro kavereillesi lenkin aikana, miten polkujuoksuun pääsee mukaan (paikkakunnan harrastajayhteisöt, kavereiden kanssa), mistä löytää tietoa (esim. trailrunning.fi), ja että tapahtumat ovat kätevä tapa päästä juonesta kiinni (trailrunning.fi kisakalenteri).
  6. Kampanja kestää kesäkuun loppuun.

PALKINNOT

  1. Kaikki lenkin vetäneet ja kuvan postanneet saavat ilmoittautua jonon ohi ensi kevään Bodom Trailille, joka tänä vuonna täyttyi parissa päivässä. Jos haluat varmistaa oman paikkasi, lähetä kuva, tieto lenkillä mukana olleiden juoksijoiden määrästä ja omat yhteystietosi meilillä bodomtrail at gmail piste com. Ilmoittautumislinkki tulee paluupostissa ilmoittautumisen avauduttua talvella 2017. Jos halukkaita on yli sata, arvotaan kaikkien vastanneiden kesken sata ennakkoilmoittautumisoikeutta.
  2. Kohdan 1 mukaista meiliä lähettäneille postitamme Bodom Trail -juoksupaidan. (Meilien saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin paitoja riittää. Jäljellä noin 20kpl, kokovalikoima rajallinen)
  3. Kaikkien 30.6. mennessä #kaveritpoluille ja #helsinkicitytrail tageilla varustetun kuvan postanneiden kesken arvotaan kymmenen osanottoa Helsinki City Trailille, sekä Salomonin seikkailureppu (koko 20 litraa). Arvonta suoritetaan heinäkuun alkupuolella. Voittajiin otetaan yhteyttä sosiaalisen median kautta tai meilitse, jos olemme saaneet yhteystiedot.

Ja sitten vain juoksuttamaan kavereita poluille!

PS. tällainen lenkki olisi mainio aihe polkujuoksuleffakisaan.