Tule mukaan yhteislenkille Keskuspuiston poluille Suomen Luonnon päivänä

Lauantaina 26. elokuuta on Suomen luonnon päivä ja mikä olisikaan parempi tapa viettää sitä kuin luonnossa, Keskuspuiston mahtavilla poluilla! Yhdessä juosten.

Järjestämme luonnon päivän kunniaksi yhteislenkin, johon ovat tervetulleita kaikki polkujuoksusta kiinnostuneet. Lähdemme lenkille kello 10.30 Laakson ratsastumaneesin viereltä (Auroran sillan pohjoispuolelta, Lasten liikkennekaupunki -puiston vierestä).

Juostavia matkoja on kaksi vaihtoehtoa:  14 km ja 24 km. Lyhyemmällä lenkillä juoksemme Keskuspuiston polkuja Laaksosta Pirkkolaan ja takaisin, ja pidemmällä Laaksosta Paloheinään ja takaisin.

Yhteislenkit sopivat sekä ensikertalaisille että kokeneemmille juoksijoille. Jakaannumme ryhmiin sen mukaan, millaista vauhtia itse kukin haluaa juosta. Lenkit kestävät noin 1 h30 min – 2 h (14 km) tai 2 h 30 min – 3 h 30 min(24km) ryhmän vauhdista riippuen.

Jokaisella ryhmällä on oma ohjaaja, joka tuntee Keskuspuiston polut. Lenkkien reitit kulkevat pitkin 23.9. juostavan Helsinki City Trailin reittejä.

Yhteislenkit ovat mitä mukavin tapa tutustua Helsingin keskuspuiston polkuihin ja polkujuoksuun. Tässä porukassa juoksu ei ole ryppyotsaista vaan kivaa yhdessäoloa.

Ilmoittaudu mukaan HCT:n Facebook sivulla tai laita sähköpostia (info@helsinkicitytrail.fi) perjantai-iltaan mennessä, jotta osaamme varata sopivan määrän vetäjiä.

Helsinki City Trail järjestää luonnon päivän lenkin yhteistyössä Keskuspuiston puolesta -liikkeen kanssa osana Helsingin Keskuspuiston Luontohelmi-tapahtumaa.

***

Helsinki City Trail järjestää yhteislenkkejä säännöllisesti pitkin kesää. Lenkeillä juostaan Helsingin keskuspuiston polkuja yhdessä, eri vauhtia juoksevissa, ohjatuissa ryhmissä. Seuraa nettisivujamme ja Facebook-sivuamme, niin saat tietää lenkkien ajankohdista. Ennen 23.9. Helsinki City Trail -tapahtumaa on luvassa vielä 2 yhteislenkkiä.