Sziols urheilulasit esittelyssä kisakeskuksessa

Kisapäivänä lauantaina 23.9. voit tutustua Sziols urheilulaseihin Helsinki City Trailin kisakeskuksessa. Näiden lasien erityispiirre on moduuli rakenne. Sziols urheilulasit kootaan jokaiselle käyttäjälle omien toiveiden mukaisesti. Laseihin on saatavilla erityisesti juoksuun kehitettyjä linssejä. Lasien käyttäjä voi myös räätälöidä lasien käyttötarkoitusta vaikkapa “winter” linssillä, jolloin lasit pysyvät huurteettomina myös haastavilla nollakeleillä. Nämä urheilulasit pystymme valmistamaan jopa +/- 15 DPT voimakkuuksilla.

Polkujuoksuun lasit soveltuvat erinomaisesti kevyen rakenteensa ansiosta. Lasit pysyvät hyvin päässä eivätkä valu. Tärkeä ominaisuus on myös linssien rikkoutumattomuus. Linssit on valmistettu polykarbonaatista, jolloin lasit ovat myös erittäin iskunkestävät ja suojaavat silmiä mahdollisilta haavereilta.

Helsingin Optiikka on yksityinen, vuonna 1958 perustettu optikkoliike Helsingin ytimessä Fredalla. Olemme erikoistuneet urheilunäkemiseen ja sen haasteisiin. Helsinki City Trail valikoitui yhteistyökumppaniksimme yhteisen arvojen ja hyvän meiningin ansiosta. Uskomme yhdessä, että meidän tuotteista ja osaamisesta on hyötyä monille tapahtumaan osallistuville juoksijoille. Liikkeessämme Fredalla on mahdollista hoitaaa lähes kaikki näkemiseen liittyvät asiat. Tervetuloa tutustumaan ja kysymään lisää. Meiltä myös uusimmat piilolinssi ratkaisut.