Helsinki City Trail on Helsingin Keskuspuistossa juostava polkujuoksukilpailu. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2015 ja siihen ovat tervetulleita kaikki polkujuoksusta ja pääkaupunkimme mahtavasta luonnosta kiinnostuneet. AIkaisempina vuosina on lähtöviivalla nähty niin Suomen polkujuoksun kuuminta kärkeä kuin ensimmäistä polkujuoksuaan juoksevia. Tärkeintä on, että nautitaan matkalla olosta!

Tarkemmat tiedot kisareiteistä löytyy REITTI sivulta. Ja jos osallistumiskipinä iski, niin silloin suuntana on ILMOITTAUTUMINEN sivu.

Tapahtumassa on lastenhoitomahdollisuus yhteistyökumppaninamme toimivan päiväkodin puolesta. HCT Muksula pitää huolen siitä että perheen pienimmillä on mukavaa puuhaa ja ulkoilua kun isommat juoksevat metsäpolkuja. Lapset pääsevät leikkimään, pelailemaan ja askartelemaan. Ja välillä syödään tietysti eväitä. 20€ hinta sisältää ohjatun toiminnan sopivan kokoisissa ryhmissä, ruuat, kisamuiston ja kilpailunjärjestäjän vastuuvakuutuksen. Mukaan mahtuu 25 lasta 3 vuotiaasta eteenpäin. Kaikki tuotot menevät Bird Lifelle.

Ilmoittautumiset viimeistään 19.9. mennessä Paula Tiirakarille (sähköposti anapaula@welho.com puhelin +358 50 352 2165). Maksu (20€) paikan päällä käteisellä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista allergioista.