Helsinki City Trail on Helsingin Keskuspuistossa juostava polkujuoksukilpailu. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2015 ja siihen ovat tervetulleita kaikki polkujuoksusta ja pääkaupunkimme mahtavasta luonnosta kiinnostuneet. AIkaisempina vuosina on lähtöviivalla nähty niin Suomen polkujuoksun kuuminta kärkeä kuin ensimmäistä polkujuoksuaan juoksevia. Tärkeintä on, että nautitaan matkalla olosta!

Tarkemmat tiedot kisareiteistä löytyy REITTI sivulta. Ja jos osallistumiskipinä iski, niin silloin suuntana on ILMOITTAUTUMINEN sivu.

Tapahtumassa on lastenhoitomahdollisuus yhteistyökumppaninamme toimivan päiväkoti Peiponpesän puolesta. HCT Muksula pitää huolen siitä että perheen pienimmillä on mukavaa puuhaa ja ulkoilua kun isommat juoksevat metsäpolkuja. Lapset pääsevät leikkimään, pelailemaan ja askartelemaan. Ja välillä syödään tietysti eväitä. Hinta sisältää ohjatun toiminnan sopivan kokoisissa ryhmissä, ruuat ja kilpailunjärjestäjän vastuuvakuutuksen.

Ilmoittautumiset viimeistään 18.9. mennessä Paula Tiirakarille (sähköposti anapaula@welho.com puhelin +358 50 352 2165). Maksu 12 €/h käteisellä paikanpäällä. Mukaan mahtuu 25 yli 3 vuotiasta lasta. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista allergioista. Kaikki tuotot menevät Bird Lifelle.