Oletko kiinnostunut kumppanuudesta Helsinki City Traililla?

Ota yhteyttä info@helsinkicitytrail.fi tai 0400-402 130 / Johannes Parkkonen.

Helsinki City Trailin yhteistyökumppanit

Salomon syntyi Ranskan alpeilla vuonna 1947. Intohimona Salomonilla on alusta asti ollut vuoristo- ja maastourheilun edistäminen, tuotteiden kehittäminen, laatu ja ammattitaito. Tämä mahdollistaa edistyksellisten vaatteiden ja välineiden luomisen, jotta liikkuminen on aina vapaata ja jokainen maastourheilija voi haastaa itsensä parempiin suorituksiin.

 

Suunto on yksi maailman johtavista urheilijoiden ja seikkailijoiden käyttämien urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien suunnittelijoista ja valmistajista. Aina korkeimmilta vuorilta syvimpiin meriin Suunnon laitteita käyttävät urheilijat ja seikkailijat kaikkialla maailmassa.

 

Toyota

Toyota on edelläkävijä monessakin mielessä. Toyotan pakettiautojen ansiosta tavarat liikkuvat tapahtumassa ripeästi ja luotettavasti mahdollistaen kisakeskuksen ja juomapisteiden rakentelun. Myös Toyota Kaivokselalla on esittelypiste kisapaikalla: tutustu uuteen hybridimallistoon ja sovi vaikkapa koeajosta.

 

Arlan rahkat auttavat juoksijoita maalissa aloittamaan palautumisen heti maistuvalla proteiiniannoksella.

   

Helsingin Optiikan tuotevalikoimasta löytyvät urheilulaseihin erikoistuneen Sziolsin merkkilasit.

Intersportin ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta palvelee juoksijoita kisamateriaalin noudon yhteydessä perjantaina ennen tapahtumaa sekä kisakeskuksessa tapahtumapäivänä lauantaina.

Tarjoaa puitteet ja luvat tapahtuman järjestämiselle.

 

Yhteistyökumppaninamme toimiva päiväkoti Peiponpesä on tänäkin vuonna pitämässä Muksulaa koko kilpailun ajan. Lapsille on tarjolla ohjattua liikuntapainotteista puuhaa vanhempien juostessa!