Oletko kiinnostunut kumppanuudesta Helsinki City Traililla?

Ota yhteyttä info@helsinkicitytrail.fi tai 0400-402 130 / Johannes Parkkonen.

Helsinki City Trailin viralliset yhteistyökumppanit

 

Altra Running valmistaa luonnollista askellusta tukevia leveälestisiä Zero Drop™ juoksukenkiä. Altran missio on auttaa juoksijoita kehittämään juoksutekniikkaansa ja näin parantamaan tuloksiaan, sekä välttämään loukkaantumisia. Altra Running – juoksijoilta juoksijoille. Helsinki City Trailillä Altra tarjoaa juoksijoille palkintoja ja on kisakeskuksessa esittelemässä tuotteitaan.

 

Tarjoaa puitteet ja luvat tapahtuman järjestämiselle.

 

Maxim – ammattilaisten kehittämät hyvänmakuiset urheiluravinteet.

 

Annamme ohjausta oikeanlaisten jalkineiden valinnassa ja teemme kenkäreseptejä halukkaille. Ohjeistamme myös urheiluvammojen hoidossa ja kerromme yleisimmistä alaraajojen virheasennoista. Kerromme myös omasta alastamme ja levitämme tietoisuutta jalkaterapian hyödyistä.

 

Suunto on yksi maailman johtavista urheilijoiden ja seikkailijoiden käyttämien urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien suunnittelijoista ja valmistajista. Aina korkeimmilta vuorilta syvimpiin meriin Suunnon laitteita käyttävät urheilijat ja seikkailijat kaikkialla maailmassa. Suunto tarjoaa kisaan palkinnot ja pystyttää kisakeskukseen Suunnon teltan, jossa asiantuntijat auttavat laittamaan kellot kisakuntoon ja vastaavat kysymyksiin. Teltalta on mahdollisuus myös saada  Suunto Spartan -kelloja testiin kisan ajaksi.

 

Helsingin Optiikan tuotevalikoimasta löytyvät urheilulaseihin erikoistuneen Sziolsin merkkilasit.

 

Toyota

Toyota on edelläkävijä monessakin mielessä. Toyotan pakettiautojen ansiosta tavarat liikkuvat tapahtumassa ripeästi ja luotettavasti mahdollistaen kisakeskuksen ja juomapisteiden rakentelun. Myös Toyota Kaivokselalla on esittelypiste kisapaikalla: tutustu uuteen hybridimallistoon ja sovi vaikkapa koeajosta.